Перша сповідь та урочисте Cвяте Причастя

26.06.2019

Знаменною подією в житті третьокласників Дрогобицької ЗОШ 4 стало Перша сповідь та урочисте святе Причастя, яке відбулося в місяці травнів у церкві святих апостолів Петра і Павла. Підготовка до цього свята була тривалою і продуктивною. Щиросердечне спасибі і низький уклін сестрі Лідії СНДМ, яка вклала в цю працю частинку свого великого серця і мудрості. Діти з радістю очікували на уроки катехизації. Співпраця школі і церкви має в сучасному світі важливе значення. Катехизація допомагає учням пізнати Бога через зрозумілу для них форму організації навчальної діяльності.

Ця співпраця є дуже продуктивна і дає можливість пізнати ще одну сторону пізнання світу і себе в цьому світі. Діти з насолодою і великим бажанням відвідують катехизацію.
Протягом року школярі обговорювали різні ситуації, вчилися молитов, дізнавалися про релігійні свята та святих нашої церкви. Цікавим для дітей був момент перебування в церкві ,щоб познайомитися з інтер’єром церкви, будівлею та призначенням різних частин церкви.

Вершиною нашого навчання стала святкова Божественна Літургія, де діти мали змогу прийняти Найсвятіші Тайни. Святкова атмосфера, присутність рідних, близьких, друзів сприяли тому, що свято вдалося.

Здавалося, що церква наповнилася ангелами, які перебували поруч з нами. Дух Святий витав над нами. Щиро радіємо за кожного причасника і складаємо подяку всім людям за ті зернинки любові, які ви посіяли у душах дітей.
Дякуємо Богу за можливість стати членами Христової церкви. Бажаємо діточкам зростати у Божих правдах і любові на славу Божу. Щиро вдячні всім священикам за спільну молитву. Щиро віримо у подальшу тісну співпрацю, надіємося на спільні зустрічі і проекти на славу Божу.

 

п. Леся, вчитель 4 школи

Анонси